Omwille van de corona maatregelen is het zowel op verplaatsing als in het atelier enkel nog mogelijk op afspraak herstellingen uit te voeren.

Jaarlijks verlof van maandag 17/08 t.e.m. zondag 06/09.Om allerlei redenen geraken mensen soms niet of nauwelijks tot bij de fietsenmaker. Voor iedereen
die zich hierin kan terugvinden biedt de Fietsmobiel een pasklare oplossing. Dankzij het mobiele atelier
 is het mogelijk om fietsen te herstellen aan huis. Je hoeft dus niet langer met je fiets naar de fietsenmaker voor een onderhoud of herstelling. De Fietsmobiel komt naar jou op een moment en locatie die je zelf kan bepalen. Daardoor hoef je je fiets niet te missen, kan je indien gewenst de werkzaamheden volgen en krijg je ondertussen uitleg en advies over je fiets.
 
Praktisch bestaat De Fietsmobiel uit een ruime bestelwagen . Deze is volledig ingericht en aangepast om op een degelijke manier volwaardige herstellingen en onderhoud aan elke fiets te kunnen uitvoeren. Dit kan bij jou thuis, op je werk, op school, bij vrienden of eender waar.
 
In De Fietsmobiel is alle courante materiaal aanwezig waardoor elke herstelling feilloos kan verlopen met professioneel gereedschap en vakmanschap.
 
Meer informatie over prijzen en openingsuren vind je op de pagina 'Herstellingen'.

Koen Dirks. Oprichter en zaakvoerder.